Recomandari

7 lucruri geniale pe care le-am invatat de la Razvan Pascu [+link Curs]

Curs despre si pentru calatorii, cu Razvan Pascu. Este acesta un moment potrivit sa investim in a invata lucruri noi in domeniul calatoriilor? Eu cred ca da!

Cand toate merg bine – actionam! Suntem plini de energie productiva. Sa ne oprim sa analizam lucrurile este aproape imposibil.

Momentele de criza insa, sunt acelea in care, in mod inevitabil ne oprim. Brusc, de obicei. Toti, indiferent de pregatire, preocupare, avem reactia aceasta instictiva. Ne oprim. Diferenta consta insa in reactia de dupa oprirea provocata de o criza.

Ce facem, concret, in perioada in care traversam o perioada de criza!? Ca cea de acum. Pandemie. Distantare sociala. Izolare. Home office.

Ne-am trezit cu TIMP. Eu n-am mai avut atata timp pentru mine de foarte, foarte multi ani! Asa ca am investit o parte din acest timp pentru mine!  O astfel de investitie este cursul online:

Cum sa calatoresti mai mult si sa castigi bani din pasiunea ta pentru calatorii,  by Razvan Pascu

Ei bine, da. In astfel de perioade ne putem apleca spre invatare. Spre analiza. Ne putem odihni in intrebari esentiale. Intrebari existentiale.

Ma implineste cu adevarat ceea ce fac in prezent? Ar fi potrivit acum sa ii acord o sansa proiectului meu X?

Eu am hotarat recent ca vreau sa dau o sansa proiectelor mele legate de calatorii. Astfel, a venit manusa informatia despre Cursul online Travel Influencer tinut de Razvan Pascu!

Stiu despre mine ca intotdeauna mi-a placut enorm sa calatoresc. Iar de cativa ani ma gandeam cu placere la un proiect pe care “candva, cand timpul imi permite” sa il pun pe picioare: un blog de calatorii! Un spatiu al meu in care sa retraiesc fiecare calatorie, si sa impartasesc si cu altii impresii din vizitarea locurilor faine in care calatoresc.

Si pentru ca visul meu legat de calatorii si de un blog de calatorii a devenit realitate, am sa impartasesc cu voi oportunitatea pe care am avut-o exact la momentul potrivit:

Cursul despre bloggingul de calatorii si smart travelling!

De ce acum? Pentru ca acum te poti si tu inscrie la acest curs care te va tine 2 luni aproape de visul tau legat de calatorii! Iar inscrierile au inceput chiar de astazi.

De ce va spun si voua despre acest Curs online al lui Razvan Pascu?

 • Pentru ca mie mi-a fost tare de folos! Iata, intr-o prezentare succinta, ce am invatat de-a lungul a 8 saptamani:
  1. Cum pot calatori mai mult, uneori chiar gratuit

  2. Cum sa-mi construiesc un Travel Blog frumos dar si functional

  3. Cine poate dezvolta un proiect part time in domeniul turismului? Pot eu?

  4. Exemple de oameni care au un cuvant de spus ca si influenceri in turism. In Romania si international.

  5. De ce sa lucrez la o prezenta corecta pe platformele social media

  6. Am aflat informatii din interior despre lumea turismului si bloggingului de turism

  7. Am primit acces la resurse mega utile

 • Pentru ca Razvan Pascu este pentru mine un model de urmat!
 • Un bonus neasteptat a fost crearea unei comunitati in care am schimbam impresii, ne incurajam, ajutam si construim prietenii! Chiar inainte de a se declansa starea de urgenta in Romania am reusit sa ne si intalnim in Bucuresti (de acolo si imaginea din header).
 • Pentru ca pot 🙂 Trebuie sa ma mandresc putin! Am fost studenta constiincioasa, mi-am indeplinit toate task-urile, inclusiv pe cel de “absolvire”, iar premiul a fost aceasta prima colaborare pe proiectul Travel Influencer by Razvan Pascu:

Va puteti inscrie la curs direct de aici!

Mult succes dragi iubitori de calatorii, sa ne vedem pe plajele lumii!


Daca ti-a placut acest subiect si vrei sa afli cand public urmatorul articol, inscrie-te pentru newsletter!

Ma poti urmari si pe:

si pe

Despre Monica Jurma


 

Ai un gand? Il poti lasa mai jos ...